“Mijn dag is geslaagd als ik minimaal 1 passagier of collega blij heb gemaakt”

Terwijl ik een slagboom sta te repareren, komt er een passagier vragen waar hij een bus ticket kan kopen. Ondertussen word ik gebeld voor een storing aan de bagageband. Collega’s weten dat wanneer onze Technische Dienst komt, het zo is opgelost. Mijn dag is dan ook geslaagd als ik minimaal 1 passagier of collega heb blij gemaakt.

Iedereen is heel toegankelijk op de luchthaven, daardoor voelt Eindhoven Airport voor mij niet als werkgever. Ik kom van een groot bedrijf, daar was het veel zakelijker. Het contact is persoonlijk en lachen doen we dagelijks!

Andre Nanhekhan

Onderhoudsmedewerker Eindhoven Airport

“Een dynamische omgeving, ook voor mij als bedrijfsjurist”

Werken op Eindhoven Airport is dynamisch, ook voor mij als bedrijfsjurist met een kantoorbaan. Vanuit kantoor zie ik elke dag opstijgende en landende vliegtuigen, terwijl ik een contract opstel, een advies schrijf of een vergadering bijwoon. Dat is leuk en bijzonder, maar leuker is dat ik constant word uitgedaagd door interessante en complexe juridische vraagstukken die de luchthaven aangaan.

Wat ik het leukst vind aan werken op Eindhoven Airport is dat ik onderdeel uitmaak van een organisatie met enthousiaste mensen die met passie samenwerken om kwaliteit te leveren en dingen voor elkaar te krijgen.

Ying Koh

Bedrijfsjurist Eindhoven Airport

“Je wordt overal met open armen ontvangen”

Ik begin mijn dienst met een bak koffie en Skyguide, een programma waarop ik kan zien welke vluchten er vertrekken en landen. Vanaf dat moment kan er van alles op mijn pad komen, want in mijn functie weet ik niet wat ik het komende uur ga doen. Het ene moment sta ik vanwege een  birdhit bij een vliegtuig, het ander moment word ik opgeroepen voor een incident (BHV) in de terminal en later op de dag kijk ik op vanuit mijn administratieve taken vanwege het voorbij komen van een F35.

Er heerst een ‘ons kent ons’ cultuur op de luchthaven en dat werkt heel prettig. Je wordt overal met open armen ontvangen en iedereen is gelijk: jong en oud, jaren in dienst of een nieuwkomer. Eindhoven Airport staat open voor nieuwe ideeën en verbeteringen, zo voel je je als medewerker betrokken.

Martijn van Bussel

Airport Operations Officer Eindhoven Airport

“Waarom niet milieucoördinator bij het gaafste bedrijf”

Eindhoven Airport is ambitieus en kijkt vooruit, duurzaamheid is een topprioriteit. Sinds 1 februari 2019 ben ik de milieucoördinator bij Eindhoven Airport. De fanatieke activiteitencommissie heeft er mede voor gezorgd dat ik me binnen een paar maanden bij deze club helemaal thuis voel.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat maakt mijn baan ook zo leuk: van een overleg met een brandstofleverancier, gemeente, waterschap of horeca, tot het doen van inspectierondes op het platform tussen de vliegtuigen. Je werkt bij Eindhoven Airport samen met hele leuke collega’s en zij hebben de leukste milieucoördinator.

Tom Huntink

Milieucoördinator Eindhoven Airport