Stage lopen bij Eindhoven Airport

Op zoek naar een stage?

We maken graag gebruik van de frisse idee├źn en nieuwe kennis van studenten. Zo blijven we binding houden met de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Omgekeerd kunnen wij goede input geven vanuit de praktijk naar het onderwijs.

Als luchthaven vinden we het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om studenten de kans te bieden in een omgeving als de luchthaven ervaring op te kunnen doen en het geleerde in de praktijk te brengen. Het is voor studenten een waardevolle kennismaking met het bedrijfsleven en daarom een goede voorbereiding op hun loopbaan.

Stagiair(e) Marketing, Multimedia & Content

Ons marketingteam is regelmatig op zoek naar versterking op het gebied van Marketing, Multimedia & Content. Tijdens deze stage houd je je onder andere bezig met het bedenken, maken en plaatsen van content op social media of de website.

Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wanneer we op zoek zijn naar een nieuwe marketing stagiair(e), vind je deze vacature op onze vacaturepagina.

Stagemogelijkheden

Wil jij graag stage komen lopen bij ons? Kijk voor een actueel aanbod van de stagevacatures op onze vacaturepagina. Staat er geen stagevacature (in jouw vakgebied) open? Dan hebben wij op dit moment helaas geen ruimte voor stagiair(e)s.