Over Eindhoven Airport

“Een hele relevante rol en een unieke cultuur ”

Er zijn veel redenen waarom ik het werken bij Eindhoven Airport zo bijzonder en aantrekkelijk vind maar twee springen er uit. Als eerste vind ik het mooi dat wij als luchthaven een hele belangrijke rol hebben in een hele bijzondere regio. Ik ervaar iedere dag dat wij erg relevant zijn voor heel veel mensen; passagiers, bedrijven, omwonenden, overheden etc. Het is mooi om te mogen werken voor een bedrijf dat echt iets voor de regio betekent. Om dat goed te kunnen doen, werken we met heel veel partijen samen. We doen dit bij voorkeur als echte partners, dat vind ik belangrijk en erg leuk.

Een tweede reden is voor mij de cultuur van Eindhoven Airport. Hoe mensen binnen een organisatie met elkaar omgaan en samenwerken vind ik essentieel. Bij Eindhoven Airport voel ik een ‘Brabantse gastvrijheid’; het is informeel en nieuwe medewerkers voelen zich er eigenlijk altijd meteen thuis. Daarnaast is er een sterke drive om samen goede resultaten neer te zetten, denken we graag in oplossingen en zijn we er niet vies van om onze handen uit de mouwen te steken. Ik vind dat heerlijk werken!

Roel Hellemons
CEO Eindhoven Airport

76 directe collega’s

Flexibele werktijden

Uitzicht op de start- en landingsbaan

Vitaliteitsprogramma

Activiteitencommissie

Meer dan 2.000 indirecte collega’s

Wij maken de regio nóg beter

Eindhoven Airport streeft naar een breed portfolio van bestemmingen verspreid over (met name) Europa en heeft in 2019 6,7 miljoen passagiers.

Wij zijn er voor de regio. Eindhoven Airport verbindt Brainport met Europa en de rest van de wereld en maakt de regio internationaal bereikbaar. Ons uitgangspunt daarbij is dat dit gebeurt in balans met de omgeving.

Met onze activiteiten en faciliteiten dragen we bij een een internationale toegankelijkheid en bereikbaarheid van ons verzorgingsgebied.

Wil je meer weten over Eindhoven Airport? Bezoek dan onze ‘Voor jou’ pagina voor een kijkje achter de schermen.

Strategie en kernwaarden