Partnerbedrijven

In onze terminal zijn verschillende bedrijven werkzaam, dat zijn onze partnerbedrijven. Samen zorgen we ervoor dat de passagier een goede reis heeft van of naar Eindhoven Airport.

Onderstaand vind je een overzicht van onze partners. Wil jij solliciteren bij één van onze partners? Zorg dan dat je rechtstreeks met onze partners contact opneemt.

Viggo

Viggo is dé dienstverlener op Eindhoven Airport. Binnen in de terminal staan gastvrijheid en een efficiënte begeleiding van reizigers centraal. Buiten op het platform, rondom het vliegtuig, zijn wij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Op een veilige -en efficiënte manier zorgen wij voor de afhandeling van vliegtuigen, passagiers en hun bagage.

Bekijk vacatures

G4S

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat passagiers op een vriendelijke manier worden gecontroleerd. Zo ben je het ene moment bezig met het fouilleren van passagiers en het andere moment met het beoordelen van handbagage. Juist die afwisseling maakt het werk zo leuk!

Bekijk vacatures

Starbucks

SSP Nederland verzorgt op Eindhoven Airport de Starbucks Licensed Stores (een voor én een achter de douane). Samen met jouw collega’s zorg jij voor een prettige sfeer waar jullie gasten kunnen genieten van heerlijke koffies. Je wordt onderdeel van SSP, the food travel experts. SSP is actief in 33 landen met 500 concepten en 37.000 collega’s.

Bekijk vacatures

Capi

De winkels Capi Travel Plaza & Capi Travel Luxury bieden reizigers alles wat zij nodig hebben voor hun reis. Inspirerende campagnes en een breed assortiment aan producten van prominente merken dragen bij aan een unieke winkelervaring voor reizigers. Een omgeving die een prettig verblijf op de luchthaven garandeert.

Bekijk vacatures

CSU

Met ruim 16.000 medewerkers is CSU een nummer 1 schoonmaakbedrijf en verkozen tot één van de beste werkgevers van Nederland. Ook op Eindhoven Airport zorgen we voor een schone en comfortabele omgeving. Prima werk, goed salaris, dichtbij en met gunstige werktijden. Echt iets voor jou!

Bekijk vacatures

Douane

Door de controles op reizigersbagage zorgt de Douane op Eindhoven Airport ervoor dat de samenleving zo goed mogelijk wordt beschermd tegen onveilige en ongewenste goederen. Daarnaast int de Douane douanerechten en accijnzen. De Douane is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Geïnteresseerd?

Bekijk vacatures

Vermaat Groep

Vermaat Groep verzorgt diverse horeca locaties voor en achter de security. Zo is er voor de security een groot La Place restaurant en voor de lekkerste koffie kunnen mensen terecht bij Stripes. Na de security vind je The Cloud Club en The Bar.

Bekijk vacatures

Lagardère Travel Retail

Lagardère Travel Retail is een wereldwijde travel retail organisatie met verschillende winkelconcepten op luchthavens en stations. Op Eindhoven Airport hebben wij drie winkels in de vertrekhal: Victoria’s Secret, Rituals en Fashion & Travel. Samen bieden wij de reiziger de ideale service en winkelervaring. Kom jij ons team versterken? Ontdek jouw bestemming bij Lagardère!

Bekijk vacatures

Albert Heijn To Go

Onze AH to go op Eindhoven Airport zorgt voor veel levendigheid en dynamiek. Vaak is het erg druk in de winkels, moeten de vakken bijgevuld worden, moet er kassa gedraaid worden, moet de bake-off bijgehouden worden en tegelijkertijd komt de vracht binnen. Wij zoeken daarom enthousiaste mensen met durf en ambitie.

Bekijk vacatures

Tulip Inn

Tulip Inn Eindhoven Airport gevestigd in en op de terminal van Eindhoven Airport. Een dynamische locatie en een ideaal vertrek- of eindpunt voor de internationale reiziger. Het hotel is onderdeel van de wereldwijde Louvre Hotels Group. Het team van Tulip Inn Eindhoven Airport staat voor gastvrijheid met een glimlach, de gast staat bij ons centraal!

Bekijk vacatures

McDonald’s

McDonald’s – Samen met het team op Eindhoven Airport werken we iedere dag om onze gasten te voorzien van Kwaliteit, Service, Kraakhelderheid en Waar-voor-je-geld (KSK&W)! Het is onze missie om gasten een spontaan geluksmomentje te bieden met het aanbieden van fresh en fast food waar zij zich goed bij voelen. Elke gast is welkom, we staan altijd open voor vernieuwing en we bieden onze gasten elke dag graag weer de beste ervaring en producten aan. Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacatures

Interparking

Met ruim 933 parkeervoorzieningen in grote Europese steden is Interparking Nederland één van de marktleiders op gebied van parkeren. Interparking draagt zorg voor het creëren van hoogwaardige, klantvriendelijke, en schone parkeervoorzieningen. Onze parkeerders een optimale klantbeleving bezorgen is onze hoogste prioriteit. Kom jij ons daarbij helpen?

Bekijk vacatures